AMBASADA SLLOVAKE FINANCON QENDREN SPORTIVE Archives - ElbasaniPlus
Friday , March 24 2017

Arkivat e tag-eve: AMBASADA SLLOVAKE FINANCON QENDREN SPORTIVE

CËRRIK, AMBASADA SLLOVAKE FINANCON QENDREN SPORTIVE

Gjimnazi “Miranda Baku” në njësinë administrative Gostimë të bashkisë Cërrik, do të ketë tashmë një qendër të mirëfilltë sportive. Falë një bashkëfinancimi të shtetit sllovak dhe bashkisë, në këtë shkollë do të krijohet qendra sportive e basketbollit dhe volejbollit. Projekti kap vlerën e 18 mijë eurove dhe pritet t’i shërbejë …

Lexo më shumë »