Thursday , May 24 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: Ananasi dhe përfitimet shëndetësore të tij

Ananasi dhe përfitimet shëndetësore të tij

Ananasi është një frut tropikal dhe ndonëse është njohur vonë në vendin tonë, ai është bërë mjaft i përdorshëm në tavolinat tona. Përveçse ka shije të mirë, Ananasi është një nga frutat më të mira, të pasura me anti-oksidantë.  Konsumimi i ananasit, por sidomos lëngu i tij, sjell shumë përfitime …

Lexo më shumë »