Sunday , April 22 2018

Arkivat e tag-eve: Arma më e mirë kundër kolesterolit

Arma më e mirë kundër kolesterolit

Kolestëroli për shumë njerëz është një kërcënim dhe duhet luftuar me të gjitha mënyrat e mundshme sepse shkakton shqetësime të mëtejshme për shëndetin. Kryesorja është që duhet të bëjmë kontrolle të herëpashershme tek mjeku. Dhe mjeku nëqoftë se shikon që ju keni nivel kolesteroli të lartë në trup, ju udhëzon …

Lexo më shumë »