Friday , April 20 2018

Arkivat e tag-eve: Arrihet marrëveshja. Fluturime “low cost” me Hungarinë

Arrihet marrëveshja. Fluturime “low cost” me Hungarinë

Në muajin prill të vitit që vjen hapet rruga e fillimit të flututimeve të kompanisë “low cost” WIZZAIR. Kështu bëri të ditur ministri i Transporteve në vizitën që zhvilloi në Hungari. Sokol Dervishaj theksoi se ardhja e kompanisë “low cost” për fluturimet Budapest-Tiranë dhe anasjelltas është zhvillim shumë pozitiv për …

Lexo më shumë »