Sunday , April 22 2018

Arkivat e tag-eve: arritjet dhe problematikat

Shkolla e mesme në Polis, arritjet dhe problematikat

Komuna Polis është një ndër më të mëdhatë në Bashkinë Librazhd, e cila ka një shtrirje të gjërë duke filluar nga lumi Shkumbin e deri në malin e Sopotit nga njëra anë dhe Fushë buall të bashkisë Elbasan nga ana tjetër. Në qendër të kësaj komune në Gostimë prëj vitesh …

Lexo më shumë »