banues në Gramsh. Shtetasit dyshohen të kenë vjedhur dy bateri në një kamion të firmës dhe më pas janë larguar me mjetin tip “Benz” me targa DK 299 KY Archives - ElbasaniPlus
Thursday , March 30 2017

Arkivat e tag-eve: banues në Gramsh. Shtetasit dyshohen të kenë vjedhur dy bateri në një kamion të firmës dhe më pas janë larguar me mjetin tip “Benz” me targa DK 299 KY