Thursday , May 24 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: Bashkia Cërrik ndihmon çiftin e të moshuarve në nevojë

Bashkia Cërrik ndihmon çiftin e të moshuarve në nevojë

Buletini i 100 sfidave të Bashkisë Cërrik përmban edhe një objektiv të veçantë social. Institucioni vendor synon ndërtimi e çatisë në banesën e z.Ferit Gjini, banor i fshatit Mollas. Ferit Gjini banon me gruan e tij, të dy të moshuar dhe në gjendje jo të mirë shëndetesore dhe financiare. Këta …

Lexo më shumë »