Friday , April 20 2018

Arkivat e tag-eve: “Buxhetimi me pjesëmarrje” në Cërrik

“Buxhetimi me pjesëmarrje” në Cërrik, Toska: Bashkia e hapur për të dëgjuar zërin e qytetarëve

Projekti i buxhetimit me pjesëmarrje, ku qytetarët sygjerojnw dhe përcaktojnë vetë prioritetet e investimeve në zonën e tyre, është aplikuar për herë të parë edhe në Bashkinë Cërrik. Kryebashkiaku Altin Toska së bashku me pwrfaqësuesit e drejtorisë ekonomike dhe zyrtarë të tjerë të administratës, ka qenë i pranishëm në takimin …

Lexo më shumë »