Tuesday , June 25 2019

Arkivat e tag-eve: e pësojnë shoferët në aksin Elbasan-Librazhd

VIDEO/ Hyjnë në veprim policët rrugorë pa uniformë, e pësojnë shoferët në aksin Elbasan-Librazhd

Njësia Operacionale e Drejtorisë së Policisë Rrugore në bashkëpunim me Policinë Rrugore të Elbasanit ka patrulluar në aksin rrugor nacional “Elbasan-Librazhd” për të evidentuar dhe ndëshkuar shkelësit e kodit rrugor, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore. Duke aplikuar mënyrat e reja të kontrollit që tashmë Policia Rrugore, ka evidentuar me …

Lexo më shumë »