Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: “Ishim mirë kur ishim keq”

“Ishim mirë kur ishim keq”, Elbasani në kaos

“Ishim mirë kur ishim keq”. Kjo frazë i përshtatet më së miri gjendjes aktuale në të cilën gjendet klubi i futbollit të Elbasanit. I ndodhur në vendin e parafundit vetëm në kuotën e gjashtë pikëve dhe duke rrezikuar qëndrimin në Kategorinë e Parë, elbasanasit janë shumë larg synimeve të fillim …

Lexo më shumë »