Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: Ja çfarë po ndodh në Tasmani prej algave blu:

Ja çfarë po ndodh në Tasmani prej algave blu

Algat blu në plazhet e Tasmanisë krijojnë një pamje spektakolare që ndriçojnë të gjithë bregun. Për këtë arsye e kemi sjell këtë artikull për ju që të njiheni me një nga bukuritë e rralla dhe me një nga pamjet magjike që ju ndoshta nuk e keni parë ndonjëherë. Jemi në …

Lexo më shumë »