Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: Ja disa këshilla

Ja disa këshilla, si të bëheni ekspertë në WhatsApp

WhatsApp është një nga aplikacionet më të përdorura për chat. I lejon njerzit që të komunikojnë ndërmjet dërgimit të mesazheve në kohë reale dhe i mundëson që të bëjnë video dhe thirrje telefonike pa qenë nevoja të paguajnë asgjë. Ja disa këshilla si të bëheni ekspert në këtë aplikacion  kaq …

Lexo më shumë »