Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: Ja dokumentet që duhet të dorëzoni për çertifikatën e pronësisë së makinës

Ja dokumentet që duhet të dorëzoni për çertifikatën e pronësisë së makinës

Publikohet procedura e re për marrjen e certifikatës së pronësisë së mjetit. Portali qeveritar E-Albania iu vjen në ndihmë qytetarëve dhe bizneseve që zotërojnë një automjet. “Shërbimi elektronik “Certifikatë pronësie e mjetit”( https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=5018) u mundëson të interesuarve që të shohin dhe te shkarkojnë online certifikatën e pronësisë së mjeteve që …

Lexo më shumë »