Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: Ja koha ideale kur duhet të flenë fëmijët?

Ja koha ideale kur duhet të flenë fëmijët?

Mungesa e gjumit shkakton probleme të shumta shëndetësore. Pothuajse një të tretën e jetës sonë e kalojmë në gjumë. Gjumi për njerëzit është po aq i domosdoshëm sa oksigjeni, uji dhe ushqimi. Mirëpo sa orë duhet të flemë në ditë për të mos patur probleme me kalimin e kohës? Fëmijëve …

Lexo më shumë »