Thursday , April 19 2018

Arkivat e tag-eve: ja kriteret për aplikim

120 bursa studimi për Gjermani, ja kriteret për aplikim

Ambasada gjermane, përmes një njoftimi të fundit, bën të ditur se tashmë ofrohet mundësia për të aplikuar për “Bursë Ndërkombëtare Parlamentare (IPS)” në Gjermani. “Bundestagu Gjerman së bashku me Universitetin e Lirë të Berlinit, Universitetin Humboldt të Berlinit dhe Universitetin Teknik të Berlinit jep çdo vit rreth 120 bursa për …

Lexo më shumë »