Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: ja ku janë të punësuar familjarët e kryebashkiakëve të Shqipërisë

Emrat dhe postet, ja ku janë të punësuar familjarët e kryebashkiakëve të Shqipërisë

Familjarët e krerëve të disa bashkive rezultojnë të punësuar në poste dhe pozicione të rëndësishme të administratës publike. Emrat e bashkëshorteve dhe fëmijëve të kryebashkiakëve, të punësuar në administratën publike, shpeshherë edhe në konflikt interesi, për shkak të punësimit në organe në varësi të njësive vendore. Familjarët e pushtetarëve vendorë …

Lexo më shumë »