Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: ja kur fillon procesi mësimor

Prindër dhe nxënës, ja kur fillon procesi mësimor

Procesi mësimor për nxënësit e sistemit parauniveristar dhe shkollat e larta nis të hënën në 16 janar. Burime nga ministria e Shëndetësisë dhe ajo e Arsimit konfirmojnë se nuk ka urdhër tjetër për mbajtjen mbyllur për shkollat dhe institucione të tjera arsimore përtej kësaj date. Ndërkohë virusi i gripit AH3N2 …

Lexo më shumë »