Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: ja kush janë 9 deputetët dhe kryebashkiakët që po i heton prokuroria. Emrat

Dekriminalizimi, ja kush janë 9 deputetët dhe kryebashkiakët që po i heton prokuroria. Emrat

Nëntë funksionarë të lartë, deputetë dhe kryebashkiakë janë në listën e prokurorisë me dyshimin se ata janë subjekt i ligjit të Dekriminalizimit. TCH verifikoi listën e Prokurorisë së Përgjithshme nga burime zyrtare dhe rezultoi se 6 prej tyre janë deputetë dhe 3 kryebashkiakët e Poliçanit, Tepelenës dhe Pogradecit. Artan Gaçi, …

Lexo më shumë »