Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: Ja kush janë dy deputetët e rinj të parlamentit

Ja kush janë dy deputetët e rinj të parlamentit shqiptar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur sot kalimin e mblidhet e mandateve të ndërprera të deputetëve Shkëlqim Selami dhe Dashamir Tahiri, kandidatëve të radhës në listat shumëemërore të këtyre partive. Vakanca u krijua në parlament pas vendimit të KQZ-së më 29 dhjetor, që ndërpreu mandatin e dy deputetëve, me kërkesën …

Lexo më shumë »