Monday , April 23 2018

Arkivat e tag-eve: ja kush janë

7 të arrestuar brenda 24 orëve, ja kush janë

Gjatë 24 orëve të fundit nga Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, janë arrestuar, ndaluar dhe shpallur në kërkim 7 persona për veprat e ndryshme penale Kështu në pranga të Policisë së Tiranës janë vendosur personat e mëposhtëm: U kap dhe ndalua shtetasi në kërkim, M. B., 41 vjeç, …

Lexo më shumë »