Thursday , April 19 2018

Arkivat e tag-eve: ja lehtësitë e reja

Ambasada e SHBA nxjerr udhëzim të ri mbi procedurat për vizë në SHBA, ja lehtësitë e reja

Ambasada e SHBA-së në Tiranë, përmes një udhëzimi ka publikuar procedurën e re të aplikimit për vizë emigruese. Në këtë udhëzim përcaktohen dokumentet, tarifat për vizë dhe procedurat për kryerjen e intervistës. Sipas Ambasadës nuk është i nevojshëm përkthimi i dokumenteve të lëshuara nga Zyrat e Gjendjes Civile, apo dokumenteve …

Lexo më shumë »