Thursday , April 19 2018

Arkivat e tag-eve: Ja mjekët Specialistë që mungojnë në Qarkun e Elbasanit.

Ja mjekët Specialistë që mungojnë në Qarkun e Elbasanit.

Në Qarkun e Elbasanit situata është si vijon: Peqini ka qendër shëndetësore pa specialist, në Gramsh, nuk ka reanimator, kardiolog, hematolog, gjinekolog, okulist dhe ORL. Në Librazhd mungon mjeku endokrinolog dhe ortoped. Librazhdi ka 21 soecialistë të cilët janë në dispozicion edhe të Prrenjasit ku nuk ka spital por qendër shëndetësore. …

Lexo më shumë »