Friday , April 20 2018

Arkivat e tag-eve: “MANAZIERJA” NJË RREZIK PËR SHUMË SHTËPI BANIMI

“MANAZIERJA” NJË RREZIK PËR SHUMË SHTËPI BANIMI

Plehra mbeturina dhe mbetje të ndryshme gjen të hedhura përgjatë shtratit të përroit të Manazeres. Persona të ndryshëm e kanë më të lehtë që mbeturinat t’i hedhin ne shtratin e Përroit se sa në vendin e caktuar. Kazanët e plehrave ndodhen në çdo lagje, por çuditërisht një pjesë e qytetarëve …

Lexo më shumë »