Sunday , May 26 2019

Arkivat e tag-eve: MEDIAT

MEDIAT, EFEKTET DHE NDIKIMI NË RAPORTIMIN RRETH P/CVE

Rudina Çollaku Në kohët post-moderne ku po jetojmë ekzistojnë dy mënyra të ndryshme të paraqitjes së realiteteve, në njërën anë janë realitetet me problematikat që i shoqërojnë ato dhe nga ana tjetër janë realitetet e transmetuara nga mediumet shpesh herë të tjetërsuara. Çdo ditë në mediumet vizive apo edhe ato …

Lexo më shumë »