Friday , May 25 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: “Nexhip Trungu”/ Kështu dukej stadiumi i Cërrikut sot

“Nexhip Trungu”/ Kështu dukej stadiumi i Cërrikut sot

Stadiumi “Nexhip Trungu” i Cërrikut është mbuluar sot tërësisht nga bora. Impianti në të cilin zhvillon ndeshjet ekipi i Turbinës, i përngjan tashmë një piste patinazhi tërësisht të zbardhur.   Vetëm pak kohë më parë kjo fushë i është nënshtruar një rikonstruksioni total duke rikthyer parametrat dhe gjelbërimin e kërkuar …

Lexo më shumë »