Friday , May 25 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: “One billion projects”

“One billion projects”, Rama: Rruga e Arbrit renditet e para

Kryeministri Edi Rama ka ftuar bizneset dhe bankat të bëhen pjesë e “One Billion Project”, për të investuar në realizimin e projekteve. Ai tha se shpreson që me këtë program të adresohen disa probleme të rëndësishme të infrastrukturës rrugore kombëtare, infrastrukturën e zonave turistike etj. “Programi është një ftesë për …

Lexo më shumë »