Tuesday , January 22 2019

Arkivat e tag-eve: “Saliu dhe Luli në opozitë janë fat i mirë dhe për Shkodrën e Lezhën”

Faqja nuk u gjet

Na falni, por faqja qe kerkuat nuk u gjet.