Monday , May 28 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: Toyota dhe Mazda bashkohen në një!

Toyota dhe Mazda bashkohen në një!

Prodhuesit japonezë kanë lënë anash ndasitë dhe rivalitetin, për të krijuar një makinë ekonomike. Duke parë konkurrencën e madhe dhe problemet financiare që kanë blerësit, Toyota dhe Mazda do të dizajnojnë një veturë që kushton më lirë, që nuk kërkon mirëmbajtje të shpeshtë dhe që shpenzon pak. Megjithëse nuk bëhen …

Lexo më shumë »