Thursday , May 24 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: “Transparency International” : Shqipëria vendi më i korruptuar në rajon

“Transparency International” : Shqipëria vendi më i korruptuar në rajon, i treti në Europë

“Transparency International” ka publikuar raportin e fundit për Europën dhe Azinë Qendrore sa i përket perceptimit të korrupsionit me titull: Njerëzit dhe korrupsioni. Raporti arrin në përfundimin se, Shqipëria ka normën e tretë më të lartë të ryshfetit në Europë, duke lënë pas vetëm Moldavinë dhe Ukrainën. Në vendin tonë, …

Lexo më shumë »