Friday , May 25 2018
Loading...

Arkivat e tag-eve: ‘viktimat’ e reja të fushatës elektorale

Dy doganierë, ‘viktimat’ e reja të fushatës elektorale

Dy doganierë që janë kapur duke bërë fushatë elektorale janë zyrtarët më të fundit të denoncuar nga Ministria e Financave në Prokurori. Ata janë janë Adriatik Hamza, punonjës i doganës Tiranë dhe Misto Kano, punonjës i doganës së Kakavijës. Sipas Ministrisë së Financave, Hamza dhe Kano janë përfshirë në mënyrë aktive …

Lexo më shumë »