Tuesday , June 25 2019

Arkivat e tag-eve: Zbardhet udhëzimi

Zbardhet udhëzimi, ja si do bëhet aplikimi dhe regjistrimi i maturantëve në Universitet për këtë vit

Ministria e Arsimit ka zbardhur më në fund skemën e pranimeve të manuturantëve në universitet për këtë vit.Sipas këtij udhëzimi  pranimet nëpër të gjitha universitetet e Republikës së Shqipërisë,  do zhvillohen me 3 raunde. Raundi i parë Maturantët, për ndjekjen e studimeve në IAL-të, publike dhe jopublike, në programet e …

Lexo më shumë »