Friday , April 20 2018

TAULANT BALLA TAKIM ME BANORË TË FSHATRAVE MË TË THELLA TË ELBASANIT (VIDEO)

Drejtuesi Politik i PS në qarkun e Elbasanit Z. Taulant Balla ishte sot në disa nga fshatrat më të thella të Elbasanit. Në Korrë, Mollagjesh dhe Cërrunjë, si dhe fshatra të Njësisë Administrative Funar. Gjate takimit te tij Balla bashkëbisedoi me banorët për problemet e tyre.

Duke qenë një nga perlat më të bukura të natyrës, Balla tha se e ardhmja e Funarit nuk mund të jetë vetëm bujqësia, por një destanacion i rëndësishëm turistik.

Edhe pse me bukuri të rralla natyrore, Funari ka mbetur një fshat i pazhvilluar për shkak të mungesës së infrastrukturës. Por Z. Balla premtoi se qeveria e re do të lidhë Funarin me Tiranën, një distancë jo më e madhe se 5 km për ta bërë këtë zonë të aksesueshme dhe të vizitueshme nga të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: