Tuesday , May 22 2018

TË PREKUR NGA HIV, VETËM NË ELBASAN 60 RASTE (Video)

Qirinj të ndezur heshtje dhe lutje për të gjithë ata që kanë humbur jetën nga Aids dhe sëmundje të tjera të këtij lloji. Të gjitha viktimat e kësaj sëmundje vdekjeprurëse kujtohen çdo datë 1 dhjetor, si dhe bëhet apel për më shumë kujdes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *