Friday , April 20 2018

Trafik i rënduar tek kryqëzimi “1 Maji” në Elbasan (Foto)

Qytetet e mëdha, siç është edhe Elbasani, vuajnë nga rëndimi i qarkullimit të makinave gjatë ditës e sidomos në orët e pikut të qarkullimit.

Kështu ka ndodhur edhe pak çaste më parë te kryqëzimi i rrugës “1 Maji”, ku është krijuar një kaos i vërtetë i kalimit të makinave.

Ajo që bie në sy është fakti se të bllokuar në trafik janë edhe efektivët e policisë rrugore.

Në këtë orë të ditës mungesa e policëve të qarkullimit rrugor dhe mosrespektimi i rregullave të qarkullimit lejojnë në një kaos të tillë.

14803254_10153974512030222_774191930_o 14796104_10153974511980222_1234231155_o 14803309_10153974511860222_2029363722_o 14813198_10153974511840222_1077494698_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: