Friday , April 20 2018

UEFA: Renditja e klubeve më të mira europiane.

UEFA ka publikuar listën e klubeve më të mira në Evropë. Në vendin e parë vazhdon të mbetet Real Madrid, që kryeson bindshëm me 153.828 pikë.

“Top-3” kompletohet nga Bayern Munchen me 141.671 pikë dhe Barcelona me 138.828.

Në pesëshen e parë futen Atletico Madrid dhe Juventus, ndërsa në mesin e 10 klube më të mira në Evropë janë edhe PSG, Dortmund, Chelsea, Benfica dhe Sevilla.

  1. Real Madrid CF, 153.828 pikë
  2. FC Bayern München, 141.671
  3. FC Barcelona, 138.828
  4. Club Atlético de Madrid, 125.828
  5. Juventus, 118.366
  6. Paris Saint-Germain, 117.066
  7. Borussia Dortmund, 114.671
  8. Chelsea FC, 104.821
  9. SL Benfica, 104.399
  10. Sevilla FC, 102.828

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: