Sunday , April 22 2018

Universiteti i Elbasanit A.Xhuvani hap Dyert për 13 000 studentë.

Ky Universitet vazhdon të jetë një ndër më të kërkuarit për maturantët pasi ofron një sërë degësh të ndara në 5 fakultete.

Rektori i Iniversitetit Pr.Dr Skënder Topi, tha se synimi ynë është ta kthejmë këtë instutucion një qendër të fuqishme jo vetëm të mësimdhënies por edhe të kërkimit shkencor.

Duke ju uruar suksese të gjithë studentëve për vitin e ri akademik ju kërkojmë të jeni bashkëpunues dhe kërkus jo vetëm për të marrë dije, por edhe për të qenë pjesë e jetës universitare.

Studentët e universitetit të Elbasanit i ka uruar edhe kryetari i Bashkisë Elbasan Qazim Sejdini, i cili theksoi se ky universitet ka një traditë të shkëlqyer e cila duhet të vazhdojë të ndiqet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: