Friday , April 20 2018

Ura e Bushtricës, mundi që s’ka më vlerë

Si u ndërtua ura dhe nga kush? Teknika e përdorur? Pse u dënua inxhineri që Ndertoi Urën e Bushtricës? A mund të jetë kjo urë një destinacion për turistët!  Këto dhe të tjera do ti gjeni në reportazhin e përgatitur nga Elbasani Plus, për urën më të madhe hekurudhore. Mos humbisni këtë material shumë interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: