Sunday , April 22 2018
Sick woman

Ushqimet që nuk duhet të konsumoni kur sëmureni.

Edhe nëse kujdeseni që të mos ju zërë gripi dhe i lani duart 13 herë në ditë, asgjë nuk ju garanton që nuk do të bini viktimë e virozave të stinës së dimrit.

Nuk ka rëndësi kur apo si ndodhi, gjëja e fundit që nuk do të donit është që të përkeqësohen më shumë dhimbjet e kokës, fytit apo kolla. Prandaj, shmangni këto ushqime kur jeni me grip:

Pijet e gazuara,

lëngjet dhe ushqime të tjera me sheqer,

alkooli,

karbohidratet e përpunuara janë ushqimet që duhet medoemos të shmangni gjatë kohës që jeni sëmurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: