Thursday , May 24 2018
Loading...
Loading...

Vazhdon ndotja e Elbasanit nga kompanitë që kryejnë aktivitet tek zona e ish-metalurgjikut.

Ndotja e ambientit vazhdon të jetë një shqetësim për banorët e Elbasanit.  Banorët që jetojnë përreth ish-kombinatit metarlugjik të Elbasanit, thonë se kompanitë që kryejnë aktivitet në këtë zonë janë ndotësit më të mëdhej.

Mungesa e filtrave bën që tymi i çliruar të jetë tepër i dëmshëm.  Banorët shprehen se nga këto kompani del tym i zi në çdo orë të ditës dhe askush nuk merr masa kundrejt kësaj ndotjeje.

Ndër vite është folur për investime në sistemin e filtrimit,  por një gjë e tillë me sa duket ka ngelur vetëm në letër, pasi realiteti flet të kundërtën.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.