Friday , April 20 2018

Veçoria më e re e WhatsApp.

 

WhatsApp së fundi ka përditësuar një  aplikacionit të ri i cili zyrtarisht ka shtuar mundësinë e dërgimit të imazheve të animuara, GIF.

Me këtë përditësim të WhatsApp mund të dëgoni dhe të merrni nga miqtë tuaj, imazhe të animuara GIF.

Me këtë aplikacion mund edhe të dërgoni video që zgjasin 6 sekonda ose më pak si GIF: mjafton të klikoni ikonën GIF pasi të keni zgjedhur videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: