Friday , April 20 2018

Vetingu mbërrin edhe në Elbasan, ja çfarë u diskutua sot.

Roli i qytetarëve në procesin e vetingut konsiderohet si tepër i rëndësishëm, ndaj për këtë fakt u mbajt një seminar në qytetin e Elbasanit.
Ky material u realizua në kuadër të projektit “Për një gjyqësor të pavarur dhe profesional: bashkëpuno edhe ti”, duke bërë të mundur që të gjithë bashkë të ndihmojmë në procesin e vetingut.
Të pranishëm në kët aktivitet ishin përfaqësues nga shoqëria civile në qytetin e Elbasan./ElbasaniPlus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: