Friday , April 20 2018

VIDEO e autobotit i cili përpak sa nuk ka rënë në Shkumbin

Një kamion ka dalë nga rruga dhe për pak sa ska rënë në lumë në aksin rrugor Elbasan-Librazhd.

Aksidenti ka ndodhur në vendin ku është shembur rruga, në Xibrakë. Fatmirësisht, nuk ka të lënduar.

Edhe pse është dhënë fondi për riparimin e rrugës në Xibrakë, punimet nuk kanë nisur ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: