Sunday , April 22 2018

Vjen Audi S3 e ridizajnuar nga ABT, një super makinë

Mund të themi se Audi S3 ka zhgënjyer blerësit e saj në një kohë të caktuar, por ata nuk kanë nevojë ta shesin ose ndërrojnë.

Për fat të mirë ekzistojnë kompani të ndryshme për dizajnin e veturave siç është ABT me bazë në Gjermani e cila e ka ridizajnuar makinën.

Përveç ridizajnimit, makinës iu është rritur edhe fuqia – tani ka 400 kuaj fuqi nga 295 sa kishte. Ajo duket krejtësisht ndryshe, më sportive dhe më tërheqëse – sikur të ishte komplet e re.

Tani, me versionin e Audi S3 nga ABT janë të kënaqur të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: