Friday , April 20 2018

Vrasje për motive të dobta në Gramsh.

Dy persona janë grindur në një lokal të fshatit Llallë në Gramsh. Pas kësaj njëri nga personat ka marrë thikën dhe ka goditur në rrugë personin tjetër, i cili ka gjetur vdekjen e menjehershme.

Në vendgjarje kanë mbërritur forcat e policisë dhe kanë bërë arrestimin e autorit të vrasjes. Dyshohet se bgjarja ka ndodhur për motive të dobta por pritet ekspertiza e policisë për zbardhjen e mëtejshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: