Friday , April 20 2018

Xhelal Mziu shpall “Qytetar Nderi” të Kamzës, Donald Trump

Kryetari i Bashkisë së Kamzës Xhelal Mziu ka lëshuar “perlën” e radhës, ai ka shpallur Presidentin e SHBA Donald Trump, “Qytetar Nderi” të Bashkisë Kamëz.

Sipas njoftimit të bërë publik, Bashkia Kamëz ka renditur një sërë faktorësh që sipas këtij institucioni, Presidenti i 45-të i SHBA meriton të jetë “Qytetar Nderi”

Motivacioni është “Modeli i ri demokratik që ai ka sjellë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës”.

Tashmë pritet vetëm përgjigja e Presidentit amerikan dhe të shohim nëse ai do të vijë personalisht që të tërheqë këtë titull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: