Monday , March 19 2018

Zbardhet pasuria e deputeteve nga Elbasani

Cilat janë gratë deputete në legjislaturën e sapopërfunduar, a renditen ato ndër deputetët më të pasur?

Cilat janë kategoritë e të ardhurave dhe burimi i pasurive? Sa prej tyre përfitojnë nga angazhimi ekonomik apo nga biznese familjare? Tek Rubrika” Para dhe Pushtet” në  Spending Data Albania, është publikuar deklarimi i vitit 2016 (viti i fundit në deklarime) për 25 zonjat deputete, mes tyre edhe 2 deputetet nga Elbasani:

Arbjola Halimi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/456

Evis Kushi http://www.spending.data.al/sq/moneypower/view/id/253

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: