Friday , April 20 2018

Zgjedhjet LSI/ Ilir Meta rikonfirmohet si kryetar me 76% të votave të anëtarësisë

Ditën e hënë janë zhvilluar zgjedhjet për Kryetar të partisë Socialiste për Integrim, ku Ilir Meta është rikonfirmuar si kryetar i saj, me 76% të votave të anëtarëve të kësaj partie, përballë dy kandidatëve të tjerë, Përparim Spahiu dhe Shezai Rrokaj. Ornela Muhametaj, kryetarja e KQZ së LSI-së tha se Meta u shpall fitues me 31.815 vota.

Në votim morën pjesë 84.29 për qind të anëtarëve të LSI në të gjithë vendin, ku nga kutitë e votimit 508 vota ishin të pavlefshme. Përparim Spahiu mundi të merrte 12.1 % të votave dhe 11.9 % Shezai Rrokaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: