Sunday , April 22 2018

Zjarr në një banesë pranë kryqëzimit të ish-poliklinikës dentare (video)

Paraditen e sotme pranë ish-poliklinikës dentare ka rënë zjarr në katin e katërt të një banese.
Nga pamjet video që vijnë për ElbasaniPlus duket se zjarri ka qenë i përmasave të mëdha.
Zjarrëfikëset kanë ardhur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe kanë bërë të mundur fikjen e zjarrit. Nuk dihet nëse ja patur pasoja në njerëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: