Wednesday , September 30 2020

A po mashtrohemi? Mjeku tjeter italian trondit botën me deklaratën e tij. Ja çka thotë

Stefano Montanari nje nanopatolog ne Bologna dhe mjek ne farmaci qe e quan veten “Shkencetar”, ka deklaruar qe prej disa kohesh se epidemia aktuale eshte nje mashtrim gjigand i mediave. Montanari shprehet se kjo epidemi do të mbaroj kur niveli ekonomik do te bjeri per toke dhe kompanite te blihen per 2 cent dhe vaksinat do te behen te detyrueshme per 7 miliarde e 600 milione paciente qe mund te jene bere kronike.

Sipas fjales se tij koronavirusi nuk perputhet as me tregetine e aŕmeve dhe ilaceve, por eshte nje fuqi qe blen shtetet e tjera, politiken, mjeket e gjithcka. “Pra po perdoret per nje rindarje te pasurise se mbare botes, ku ata qe jane te pasur do te behen edhe me shume te pasur, dhe varferia do te thellohet me shume.”