Saturday , October 24 2020
PERMBYTJE NE TIRANE - Nje vajze duke ecur prane nj kryqezimi te permbytur, ne zonen e 9 Katsheve ne Tirane. Reshjet e shumta te shiut, kane bere qe te permbyten shume akse rrugore dhe zona te ndryshme te vendit./r/n/r/nFLOODING IN TIRANA - A girl walk near a flooded road, in Tirana. Heavy rains have led to flooding at many road axes and different areas of the country.

permbytje shkoder